Lasagne jinak

  • 125 g plátů lasagní
  • 55 g nivy
  • rajčatový protlak
  • 2 rajčata
  • 1 menší cibule
  • olivový olej
  • bazalka, sůl, pepř

Lasagne v tvrdém stavu nakrájíme na menší čtverce, nivu nastrouháme a cibuli a rajčata nakrájíme. Cibuli necháme smažit na oleji a poté přidáme na pánev pasírovaná rajčata i ta syrová. K rajčatům ponoříme těstoviny a vaříme, pokud máme málo vody přidáme. Lasagne budou hotové cca za 7 minut. Abychom dosáhli krémové struktury, přisypeme nivu. Bazalku nakrájíme a taktéž ji přidáme do omáčky. Osolíme, opepříme a máme hotovo.

2 porce

Autor: Tereza Rejlová

Redukce váhy je jako vztah. Nemůžeš podvádět a myslet si, že to bude fungovat.