Mořský vlk na šalvěji s pečeným bramborem

  • 2 porce mořského vlka
  • 1 hrst šalvějových lístků
  • citronová šťáva
  • 10 malých brambor
  • olivový olej, sůl

Rybu očistíme a připravíme si marinádu. Hrst šalvějových lístků, pár kapek citrónu, dvě polívkové lžíce olivového oleje a ½ čajové lžičky soli smícháme dohromady a touto směsí potřeme rybu. Vlka necháme alespoň půl hodiny odpočívat v marinádě. Mezitím připravíme přílohu, slupku brambor důkladně omyjeme, poté každou bramboru potřeme olejem a osolíme. Pečeme na 250 stupňů v troubě cca 30 minut. Marinovaného mořského vlka pečeme taktéž, avšak jen 15 minut, aby nebyl příliš přetažený.

2 porce

Autor: Tereza Rejlová

Redukce váhy je jako vztah. Nemůžeš podvádět a myslet si, že to bude fungovat.