Muffiny na způsob cheesecaku

  • 70 g ovesné mouky (můžete použít namleté ovesné vločky)
  • 60 g Ghí
  • 40 g polotučného mléka
  • 500 g polotučného tvarohu
  • 130 g Skyru
  • 2 vejce
  • 55 g erythritolu (můžete použít jiné sladidlo)

Mouku, mléko, Ghí a 15 g erythritolu smícháme dohromady, a vytvoříme tak spodní vločkovou vrstvu. Tu rozdělíme do 12 košíčků na muffiny (těch silikonových, anebo papírových ale ty musí mít kolem sebe plechovou oporu) Tvarohovou horní vrstvu vytvoříme tak, že do tvarohu a Skyru zapracujeme sladidlo a vejce. Tuto směs taky rozdělíme do košíčků. Ozdobíme ovocem a vložíme do trouby předehřáté na 180 stupňů na půl hodiny.

12 porcí

Autor: Tereza Rejlová

Redukce váhy je jako vztah. Nemůžeš podvádět a myslet si, že to bude fungovat.