Ohnivá směs s kuřecím masem

  • Kuřecí maso – 400 g
  • Cibule – 1 větší kus
  • Kyselé okurky – 3 kusy
  • Ghí (přepuštěné máslo) – 1 polévková lžíce
  • Paprika – 2 kusy
  • Feferonky – 500 g
  • Jarní cibulka – 400 g
  • Rajský protlak – 60 g
  • Mleté chilli
  • Sůl
  • Pepř
  1. Maso omyjeme a nakrájíme na drobné kostičky.
  2. Zeleninu opláchneme a nakrájíme na větší kusy.
  3. V hrnci si rozpustíme cca jednu polévkovou lžící Ghí (přepuštěného másla), osolíme, přidáme pepř, mleté chilli a vhodíme nakrájenou cibuli.
  4. Orestujeme cibulku dozlatova a přidáme kuřecí maso. To zprudka osmahneme a stáhneme plamen.
  5. Přidáme nakrájenou zeleninu a protlak. Pořádně promícháme a pod pokličkou na mírném plamenu dusíme do změknutí.
  6. Směs můžeme podávat s bramboráčky, nebo topinkami, případně můžeme dozdobit strouhaným sýrem.

Počet porcí: 4

Autor: Matěj Konečný

Redukce váhy je jako vztah. Nemůžeš podvádět a myslet si, že to bude fungovat.