Zapečená tortilla s chilli

  •  Hořčice plnotučná – 1 polévková lžíce
  • Tortilla – 1 kus
  • Paprika – 1 menší kus
  • Polníček – 100 g
  • Eidam – 50 g
  • Krájené chilli papričky – 25 g
  • Tatarská omáčka – 1 polévková lžíce
  1.  Rozehřejeme si kontaktní gril.
  2. Tortillu v jednom místě nařízneme zhruba do jejího středu.
  3. Obsahem tortillu rozdělíme pomyslně na čtvrtiny.
  4. Na první čtvrtinu nastrouháme eidam.
  5. Druhou čtvrtinu pomažeme tatarskou omáčkou a posypeme polníčkem.
  6. Třetí čtvrtinu rovnoměrně pokryjeme nakrájenými chilli papričkami, můžeme použít i feferonky.
  7. Poslední část namažeme plnotučnou hořčicí a dozdobíme kousky papriky.
  8. Po čtvrtinách tortillu zabalíme tak, aby část s paprikami zůstala vprostřed a část se sýrem naopak jako poslední, aby sýr mohl tortillu při zapečení spojit.
  9. Vložíme do kontaktního grilu a zapečeme.

Počet porcí: 1

Autor: Matěj Konečný

Redukce váhy je jako vztah. Nemůžeš podvádět a myslet si, že to bude fungovat.