Rybu očistíme a připravíme si marinádu. Hrst šalvějových lístků, pár kapek citrónu, dvě polívkové lžíce olivového oleje a ½ čajové lžičky soli smícháme dohromady a touto směsí potřeme rybu. Vlka necháme alespoň půl hodiny odpočívat v marinádě. Mezitím připravíme přílohu, slupku brambor důkladně omyjeme, poté každou bramboru potřeme olejem a osolíme. Pečeme na 250 stupňů v troubě cca 30 minut. Marinovaného mořského vlka pečeme taktéž, avšak jen 15 minut, aby nebyl příliš přetažený.
autor
Tereza Rejlová
Jídelníčky na 7 dní zdarma
Získejte zdravé jídelníčky na 7 dní zdarma.Již nikdy nebudete muset řešit problém co uvařit. S námi si uvaříte levně, dobře, chutně a hlavně vždy přesně podle vašich představ.
Při nahlašování tohoto příspěvku došlo k problému.
Člen bloku?
Potvrďte prosím, že chcete tohoto člena zablokovat.
Už nebudete moci:
Podívejte se na příspěvky zablokovaných členů
Zmínka o tomto členovi v příspěvcích
Pozvat tohoto člena do skupin
Zpráva tomuto členovi
Přidat tohoto člena jako přítele
Upozornění:
Tato akce také odstraní tohoto člena z vašich připojení a odešle zprávu správci webu.
Vyčkejte prosím několik minut na dokončení tohoto procesu.