Dezerty

Muffiny na způsob cheesecaku

Kategorie receptu

Dezerty

Druh diety

Fitness

Doba přípravy

30 až 60 minut

Náročnost

Mírně náročné

Doporučuji tento recept všem, kteří chtějí vyzkoušet nový způsob přípravy lasagní. Zároveň ale nechtějí v kuchyní strávit půl dne.

Osobní doporučení Tom Keňo

Instrukce k receptu

Mouku, mléko, Ghí a 15 g erythritolu smícháme dohromady, a vytvoříme tak spodní vločkovou vrstvu. Tu rozdělíme do 12 košíčků na muffiny (těch silikonových, anebo papírových ale ty musí mít kolem sebe plechovou oporu) Tvarohovou horní vrstvu vytvoříme tak, že do tvarohu a Skyru zapracujeme sladidlo a vejce. Tuto směs taky rozdělíme do košíčků. Ozdobíme ovocem a vložíme do trouby předehřáté na 180 stupňů na půl hodiny.

Poznámka autora

12 porcí

Autor: Tereza Rejlová

Seznam ingrediencí

  • 70 g ovesné mouky (můžete použít namleté ovesné vločky)
  • 60 g Ghí
  • 40 g polotučného mléka
  • 500 g polotučného tvarohu
  • 130 g Skyru
  • 2 vejce
  • 55 g erythritolu (můžete použít jiné sladidlo)

Jídelníčky na 7 dní zdarma

Získejte zdravé jídelníčky na 7 dní zdarma. Již nikdy nebudete muset řešit problém co uvařit. S námi si uvaříte levně, dobře, chutně a hlavně vždy přesně podle vašich představ.